Welkom bij Lolaar Spuitgiettechniek BV


Lolaar Spuitgiettechniek BV is door Antoon en Francien Loverbos in 1982 opgericht. En door veel leerprocessen een prachtig bedrijf geworden! Kwaliteit, continuïteit, prijs/ prestatieverhouding, leverbetrouwbaarheid en innovatie zijn de pijlers van ons bedrijf. No nonsens is daarbij de leidraad.

De naam ‘Loverbos / Lolaar’ is inmiddels een begrip geworden in de wereldwijde kunststofwereld!

Ons bedrijf is een groeiend, bloeiend en modern bedrijf.
We hebben een hi-tech, sterk geautomatiseerd machinepark.
Met een bedrijfsoppervlak van 35.000m2 behoort Lolaar tot één van de grootste spuitgietbedrijven in Nederland.

Wij ontwikkelen, produceren en verzenden volledig recyclebare thermoplast onderdelen. Dit doen we in een beheerst, gesloten en dus gezond productieproces met een volautomatisch grondstoffentoevoersysteem. Ons productieproces is bovendien zodanig ingericht, dat bijna al het productieafval weer binnen ons eigen bedrijf tot producten worden verwerkt. Economisch, schoon en milieubewust!

De belangrijkste afzetmarkten zijn voor ons de automobielindustrie, elektronische bedrijven, machine- en apparatenbouwers, verpakkingsindustrie en horticultuur. In ruim 35 jaar zijn wij gegroeid tot de specialist in spuitgietproducten.

Bij Lolaar Spuitgiettechniek BV is er veel mogelijk! Mocht u naar aanleiding van onze website vragen hebben of verder geïnteresseerd zijn in ons bedrijf neem dan contact met ons op!