Afzetmarkten


Automotive:
Automatbevestigingsdelen. Voor veel merken hebben we deze al gemaakt. Een markt die ons gelukkig goed weet te vinden en waarmee we al jarenlang, ook de hierin verbeterende technieken op de voet mogen volgen.

Technische onderdelen:
Technische delen zijn er in grote en kleine varianten. Als een product of als onderdeel van een compleet pakket. Doordat ons machinepark uit verschillende merken (en dus specialismen) bestaat, kunnen we veel technische onderdelen spuitgieten.

Assemblage gebeurt veelal aan de machine zelf, maar wordt ook uitbesteed bij een sociale werkplaats. Voor deze doelgroep zijn onze producten een perfecte manier om in de arbeidsmarkt deel te kunnen nemen.

Horticultuur:
In de bloemen en plantenwereld komt u vaak producten tegen die bij ons geproduceerd worden. Op de bloemenveiling worden onze ‘Flits-containers’ vaak ingezet en in de particuliere sector worden vele tuinen opgeleukt met de fleurige bakken en potten.

Sinds kort is de waterbak in de Verenigde Arabische Emiraten en Mexico geďmplementeerd om het condenswater ook daar optimaal te kunnen gebruiken.

Verpakkingen:
Opbergsystemen van verschillende soorten, maten, kleuren en designs.

 
Automotive


Technische onderdelen


Horticultuur


Verpakkingen